JetNet Career Day - havo 4 en vwo 4 & 5 Technasium

JetNet Career Day - H4, V4 en V5 leerlingen met NG en/of NT

Wij gaan dit jaar met een aantal leerlingen uit , en die zelf hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn, op dinsdag 19 november naar de JetNet Careerday in het Deltion College, Mozartlaan 15 in Zwolle.

JetNet (Jongeren en Techniek Netwerk) is een stimulatiefonds om leerlingen te interesseren voor verschillende beroepen in de technische richting. In dit netwerk participeren onder andere de NAM, Shell en Akzo. Voor het dr. Nassau College betekent dit concreet dat we veel samenwerken met de NAM.

Op deze Careerday zullen een flink aantal van deze JetNet bedrijven zich presenteren aan NG/NT leerlingen, dit om leerlingen een gedegen keuze te laten maken voor een technisch beroep. U kunt zelf ook een kijkje nemen op de site: http://www.jet-net.nl/home.html en kijk dan bij JetNet Careerday NOORD.

De kosten van het bezoek aan de Careerday en de kosten voor de bus zullen geheel ten koste komen van JetNet. Wij verzoeken de leerlingen zelf een lunchpakket mee te nemen.

Deze Careerday is voor onze school van 9.15 tot 12.15 uur maar om op tijd in Zwolle aan te komen moeten wij uiterlijk 8.00 uur vertrekken. De leerlingen moeten dan ook om 7.45 uur aanwezig zijn bij school. Wij verwachten rond 13.45 uur weer terug te komen op school.

Even een kleine samenvatting:

JetNet Careerday te Zwolle

Op dinsdag 19 november

Vertrek om 8.00 uur vanaf school

Buiten aanwezig zijn om 7.45 uur

Verwachte aankomsttijd school is 13.45 uur

Meenemen: lunchpakket

  • Wanneer: di, 19 nov 2019
    Tijd: 08:00 tot 13:45
    Locatie: Zwolle
    Vestiging(en): Quintus