Actueel Benefiet concert 'My Funny Valentine'

Benefiet concert 'My Funny Valentine'

Op 15 februari vindt in de Schalm van Podium Zuidhaege een uniek concert plaats . ‘My Funny Valentine’ is een benefiet concert in het thema van Valentijnsdag.

Het concert wordt georganiseerd door twee VWO 6 examenleerlingen van het Dr. Nassau College Quintus, Viola Geerards en Ellen Neijenhuis. Dit doen ze als afsluitend werkstuk voor het vak muziek in samenwerking met Podium Zuidhaege. Er wordt een divers programma gepresenteerd met meer dan 10 verschillende muzikanten en... bands vanuit heel Noord-Nederland. Veel van de muzikanten zijn (oud-)leerlingen van het Dr. Nassau College. Onder andere jazzpianist Tony Hoyting, multimuzikant Nathan Green en de band die de sfeer er zeker in houdt, WhatTheFunk, zijn aanwezig. Alleen al aan deze artiesten is te zien dat het een swingende avond wordt vol afwisseling. Funk, jazz, klassiek, singer-songwritermuziek en nog veel meer. Het recept voor een leuke avond met nummers in het thema van de liefde.

De opbrengsten van 'My Funny Valentine' gaan naar de ouderen in Assen in verzorgingstehuis Kloosterakker. Afhankelijk van het bedrag dat wordt opgehaald, zal er iets leuks gedaan worden voor deze ouderen. Deze ouderen zullen in het zonnetje gezet worden met bijvoorbeeld een leuk uitje of een Valentijnscadeau. De deuren van de Schalm gaan om 19.30 open en om 20.00 zullen de eerste tonen van het concert klinken. Kaarten zijn 5 euro per persoon en zijn te koop op de site van Podium Zuidhaege. Voor meer informatie over het concert en welke muzikanten spelen kunt u terecht op onze social media (Facebook: @MyFunnyValentine en Instagram: @myfunnyvalentineconcert).